fbpx

61. Hitta rätt i stället för att leta fel

Med blandade känslor byter jag namn på podden till ”Hundpodden med Kicki & Co” och i första avsnittet av poddens nya liv efter min älskade Tage så blir temat ”Hitta rätt i stället för att leta fel”. 

Jag lovar att du kommer få massor av positiva effekter om du lyckas fokusera mer på det du VILL att hunden ska göra i stället för det du INTE vill att den ska göra. Du kommer snabbare nå målet och livet kommer bli trevligare både för dig och hunden. 

I detta poddavsnitt delar jag med mig av mina tankar kring detta och ger massor av konkreta tips på hur du kan få in lite mer av ”hitta rätt-glasögon” i vardagen. Och jag kommer också berätta hur jag tycker att du ska göra när hunden ”gör fel”, även om fokus ligger på att uppmärksamma när hunden gör rätt. Och kanske också fundera lite över vad ”rätt” egentligen betyder.  

Förhoppningsvis väcker avsnittet en hel del tankar och du kommer också få konkreta tips som du kan använda i vardagen med din hund! 

Ha en HUNDerbar dag! 

/Hundcoachen Kicki Fellstenius

Hundspykolog/hundbeteendeutredare
Ägare/VD Glada Jyckar
www.gladajyckar.se
kicki@gladajyckar.se 
www.instagram.com/hundcoachenkicki
www.facebook.com/hundcoachenkicki 

Avsnittet presenteras i samarbete med mina vänner på Furry Family och Svedea Försäkringar