fbpx

Om oss

Hundpodden med Kicki & Tage – en livsstilspodd för hundälskare! 

Kicki Fellstenius är hundpsykolog och djupdyker i olika intressanta ämnen, ibland på egen hand, ibland tillsammans med spännande och kunniga gäster och ständigt med beaglen Tage vid sin sida.

Hundpodden med Kicki & Tage har premiär den 13 september 2020 och är en fortsättning på Hundpodden med Kicki & Fanny som sändes i fem säsonger under 2018-2020.

Syftet med podden är att nå ut med kunskap, skapa engagemang, inspirera hundägare samt öka livskvalitén för våra hundar. Under poddens första säsong tas bland annat teman som hur man lägger en bra grund för sin valp, rescuehundar, harmoniska promenader, dominans och ledarskap, genetikens betydelse för en hunds beteende, och en massa massa annat upp.

Exempel på gäster den första säsongen är Tove Rastad, Anna Larsson, Per Jensen, Caroline Alupo och en massa andra.

Till vår hjälp har vi fantastiska ljudteknikern och producenten Trille Fellstenius och en stor del av inspelningarna har gjorts i hans studio på vackra Blidö i Stockholms skärgård. Trille har även komponerat hundpoddens signaturmelodi.

Kicki & Tage jobbar på Glada Jyckar i Stockholm. Varmt välkomna att höra av er om ni vill boka privatträning eller gå kurs!

Hundpsykologen Kicki Fellstenius  och beaglen Tage njuter i solen på en parkbänk