fbpx

Samarbetspartners

Exklusiv sponsor för Hundpodden med Kicki & Tage: Furry Family – Ett hälsosamt hundfoder tillverkat i Sverige

Furry Family är ett hälsosamt hundfoder tillverkat i Sverige. Fritt från spannmål och naturliga tillsatser. Hög kötthalt och noggrant utvalda råvaror. Leverans hem till din dörr, fraktfritt och utan bindningstid eller krångliga villkor.

Furry Family är sponsor för säsong 5 av Hundpodden med Kicki & Fanny och även långsiktig sponsor för Hundpodden med Kicki & Tage.

www.furryfamily.com

Tidigare samarbetspartner kring tidigare säsonger:

It’s a dogs life – www.itsadogslife.se

På satjen It’s a dogs life hittar du smarta digitala tjänster för hundägare, exempelvis valpkalender, hitta rätt hund-guide, checklistor och artiklar.

It’s a dogs life är sponsor för säsong 5 av hundpodden.

Vethem

Veterinärbesök och beteenderådgivning i mobilen! Här kan du boka Kicki och flera av våra medarbetare på Glada Jyckar för beteenderådgivning. Passa på att ladda ner Appen redan idag och registrera din hund.

Vethem är huvudsponsor för säsong 4 av hundpodden.

Ellieganza

De allra flesta av de fantastiskt fina bilderna på vår hemsida är tagna av fotograf Elisabeth Ingvar vars företag heter Ellieganza.

Gustaf & Evita

Lyxiga, snygga och bekväma produkter för din hund och katt. Gustaf & Evita har bidragit med sina fina selar, koppel, halsband, filtar, mm till tävlingar i våra sociala medier.

Majstor

Högkvalitativt hundfoder av naturliga råvaror med högt näringsinnehåll. Majstor har bidragit med lyxiga tugg och hundfoder till tävlingar i våra sociala medier.

VARMT TACK till alla våra fantastiska samarbetspartners!