fbpx

60. En början och ett slut – TACK min älskade Tage

Det här avsnittet är början på en ny säsong av hundpodden men också slutet på mitt liv tillsammans med Tage som tyvärr fick somna in pga sjukdom i februari i år. Innan jag drar igång säsongen på allvar vill jag tillägna ett avsnitt till Tage och berätta om den sista tiden med honom och också om livet efter honom. När jag lyssnar på inspelningen hör jag att jag låter mer samlad än vad jag var när jag spelade in det, så förhoppningsvis blir det inte allt för tungt att lyssna på.

Jag är så tacksam för alla som visat sitt engagemang och sin kärlek både Tages sista tid i livet och efteråt. Det här avsnittet vill jag tillägna alla er och så Tage så klart!

Ha en HUNDerbart liv där uppe i hundhimmelen min älskade Tage! 

/Hundcoachen Kicki Fellstenius

Hundspykolog/hundbeteendeutredare
Ägare/VD Glada Jyckar
www.gladajyckar.se
kicki@gladajyckar.se 
www.instagram.com/hundcoachenkicki
www.facebook.com/hundcoachenkicki 

Avsnittet presenteras i samarbete med mina vänner på Furry Family och Svedea Försäkringar