fbpx

Om Fanny Modig

Mitt namn är Fanny Modig. Jag är den ena halvan av Hundpodden med Kicki & Fanny. Jag är utbildad hundpsykolog, hundcoach/instruktör och brinner för hundar och hundträning! Förutom min utbildning inom hund är jag kommunikatör, med en Kandidatexamen i Arbetslivskommunikation från Stockholms universitet. Genom min utbildning och andra erfarenheter har jag bred kompetens inom hund. Just nu är jag föräldraledig och spenderar mina dagar tillsammans med lilla Mira, annars arbetar jag på Glada Jyckar i Stockholm. Där håller jag löpande kurser och privatkonsultationer, främsta fokus har varit vardagslydnad, valpträning och vardagsaktivering men även arbete med hundar med lite större problem som stress, rädslor, jaktproblematik mm. Min stora drivkraft är att hjälpa hundägare till en tydligare kommunikation med sin hund, lära dem att bli bättre på att läsa hundspråk och stärka deras relation med hunden.

De senaste tio åren har jag delat tillsammans med min älskade Eurasier Eddie som tyvärr gick bort för en kort tid sedan. Jag och Eddie genomgick en lång resa tillsammans och genom den har jag fått erfarenhet av att träna och hantera många vardagliga situationer då han hade problem med rädslor och stress. Det var genom mina egna upplevelser med Eddie som jag blev inspirerad att utbilda mig för att kunna hjälpa hundar och hundägare.

Sedan ett par år tillbaka driver jag hundbloggen Leva med hundar. Där delar jag med mig av kunskap, reflektioner, tips och tricks och en massa annat! Syftet med bloggen är att nå ut till hundägare, inspirera och skapa engangemang. Leva med hundar finns även på sociala medier (Facebook och Instagram).

På Glada Jyckars webbsida hittar du ett mer komplett CV.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email