fbpx

4.12) Säsongsavslutning & fråga hundpsykologerna

I det här avsnittet blickar vi tillbaka över säsongen. Vilka spännande och intressanta teman!! Och vilken förmån att ha fått träffa så många fina gäster som har bidragit med kompetens. Vi svarar även på era lyssnarfrågor. Hur kan man stärka hundens självförtroende? Vad kan man göra för att underlätta och träna sin barnrädda hund? Och på vilket sätt kan man träna sin hund att hälsa lite lugnare när det kommer gäster? Det är en del av de frågor vi besvarar i det här avsnittet! Vi vill passa på att tacka alla er som har lyssnat på oss!! Och alla våra underbara gäster. Stort stort tack! Och TACK till vår fantastiska samarbetspartner Vethem som har varit med och sponsrat hela den här säsongen <3

Vi kommer såklart tillbaka för ytterligare en säsong!! Vi tar lite paus, är tillbaka och drar igång säsong 5 lite senare i vår. Under tiden vill vi gärna ha din hjälp! Vad vill du att vi ska prata om? Dela gärna med dig genom att skriva till oss på sociala medier eller varmt välkommen att skicka ett mail. Vi blir också så glada om du vill hjälpa oss att nå ut till fler genom att dela, gilla och engagera dig på våra sociala medier (vi finns på Facebook och Instagram).

Ha en HUNDerbar dag!!

Extramaterial & länkar:

  • Vill du gå en kurs eller ha hjälp med privatträning? Vi finns i Stockholm! Gå ut och kika på gladajyckar.se där hittar du mer information.
  • Det går även att boka onlinerådgivning via Vethem varmt välkommen! Du hittar mer information på vethem.se.
  • Missa oss inte på sociala medier, vi finns på Facebook och Instagram.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email